דבר הדקנית

קהילת קולר היקרה,

מאז הקמתה, ב-1965, כביה"ס למוסמכים במנהל עסקים ע"ש ליאון רקנאטי, נחשבת הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב למוסד המוביל למנהל עסקים בישראל. מדי שנה לומדים אצלנו אלפי סטודנטים ומלמדים וחוקרים כאן בפקולטה עשרות חברי סגל מחקרי בכיר ואליהם נוספים יותר מ- 250 מרצים חיצונים. יחד אנחנו מכסים את מגוון התחומים והנושאים העכשוויים בתחום הניהול, חוקרים בקצה גבול המחקר בתחום, ונותנים לתלמידינו את הידע והכלים הניהוליים העדכניים ביותר, בין השאר בתחומי היזמות, הפינטק, השיווק הדיגיטלי, ה-AI, וה- Cybersecurity. לא בכדי מדורגת הפקולטה שלנו, שנה אחר שנה, בצמרת בתי הספר לניהול בעולם, ותכניות ה-MBA שלנו ממוקמות במקום ה-13 בעולם בהצמחת יזמים שגייסו הון למיזמים שלהם.

הפקולטה לניהול ע"ש קולר היא לא רק שחקנית מפתח בשוק הישראלי אלא גם בעלת נוכחות בינלאומית הן בחזית המחקר והן בחזית תכניות הלימוד. מבחינה מחקרית, המוניטין הבינלאומי של חוקרי הפקולטה, הכנסים והסמינרים הבינלאומיים המתקיימים בפעולה במגוון תחומי הניהול, כגון: כלכלה התנהגותית, מימון, אסטרטגיה שיווק ועוד, הופכים את הפקולטה שלנו למרכז בינלאומי לפעילות מחקרית. מבחינת תכניות הלימודים הבינלאומיות המוצעות בפקולטה בתואר הראשון והשני, ומערך חילופי הסטודנטים בפריסה רחבה ליותר מ80 בתי ספר למנהל עסקים מובילים בעולם, אנחנו מאפשרים לסטודנטים שלנו חשיפה גלובלית רחבה.

הצלחתנו המתמשכת יצרה את רשת הבוגרים הענפה שלנו, המונה מעל ל-30,000 בוגרים התופסים עמדות מפתח בכל שדרות הניהול בישראל ובעולם, אלו, יוצרים רשת נטוורקינג רחבה ויוצאת דופן, הן בין הסטודנטים והן בין הסגל האקדמי לבוגרים, אשר שומרים על קשר שנים רבות לאחר הלימודים. גם מועדוני הסטודנטים שלנו בפקולטה, מהווים חלק מאותה רשת ליצירת קשרים, לטיפוח מיזמים ולהתנסויות עסקיות. בין המועדונים ניתן למצוא את מועדון שוק ההון, מועדון האסטרטגיה, מועדון הנדל"ן, מועדון היזמות, מועדון business Data Science ועוד.
בנוסף, כמקובל בבתי ספר לניהול מובילים בעולם, הפקולטה שלנו מעמידה את שירותי המרכז לניהול קריירה הפועל באופן ייחודי בפקולטה, במטרה ללוות את הסטודנטיות והסטודנטים לאורך כל הקריירה המקצועית שלהם. גם השנה ובהתאם לצרכים הייחודיים שמתעוררים, כאן תקבלו ליווי כולל יעוץ אישי, סדנאות, תכניות מיוחדות ועוד.

אנו שותפים למסע שלכם, כסטודנטיות וסטודנטים, ובהמשך כבוגרות ובוגרים אתם חלק בלתי נפרד מקהילת הפקולטה.

אנחנו כאן בשבילכם,

בברכת הצלחה